in

9 fájdalom-típus, aminek bizony közvetlen lelki oka lehet, csak mi nem tudunk róla!

A nyugati orvoslás már hosszú idők óta elutasítja, hogy bármilyen kapcsolat is lehet a betegségek okai és a lelki állapotunk között. Mi azonban nap mint nap nem így érezhetjük, de ennek ellenére mégsem tulajdonítunk neki nagyobb jelentőséget.

Lássunk 9 leggyakrabban jelentkező betegséget, ami mögött a lelki befolyásoló tényezők állnak!

  1. Fejfájás

Ha a fejünkben érzünk fájdalmat, az leggyakrabban a stressz miatt alakul ki. Próbáljuk meg elűzni a stresszt az életünkből, és megoldódhat a probléma.

  1. Nyakfájás

Ennél a fájdalomnál a megbocsátás áll a háttérben, vagyis valakinek, vagy saját magunknak nem tudunk megbocsátani. Koncentráljunk ebben az esetben arra, amit szeretünk másokban és könnyebb dolgunk lehet.

  1. Vállfájás

Nagy érzelmi stresszt cipelsz magaddal. Próbáld meg megkeresni a probléma forrását és próbálj meg könnyíteni az életeden!

  1. Hátfájás

Nem áll mögötted kellő támogatás, ami miatt magadra veszel minden terhet. időnként szeretet hiányod is lehet, tehát itt az ideje, ha szingli vagy, hogy randizni kezdj!

  1. Derékfájás

Túl sokat aggodalmaskodsz az anyagi helyzet miatt. Ha felállítanál magadnak egy pontos üzleti tervet, vagy elkezdenél félre rakni pénzt, megoldódhatna a problémád!

  1. Könyökfájdalom

Ellenállsz azoknak a változásoknak, amelyeket az élet állít eléd! Ha merev a könyököd, valószínűleg az életed is merev. Köss kompromisszumokat és rázd fel kicsit az életed!

  1. Kézfájás

Nem vagy képes úgy elérni másokhoz, ahogyan azt te szeretnéd és sokszor elgondolod. Jobb lenne a helyzet, ha barátságokat kötnél, együtt ebédelni a munkatársaiddal és új kapcsolatokra tennél szert.

8.Csípőfájdalom

Nem mozogsz eleget és nem fordítasz elég figyelmet a mozgásra, pedig a lelkednek is jót tenne! Ha túl merev a csípőd, ellenállsz a mozgásnak és ezzel együtt a változásoknak is. Talán túlzottan is óvatos vagy, mikor döntéseket hozol.

  1. Térdfájdalom

Jelezheti, hogy túl nagy az egód és túl sokra tartod magad. Értékeld át a helyzetet! Vállalj önkéntes munkát és emlékeztesd magad arra, hogy te is halandó vagy!

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

Első pillantásra egy hajléktalan fekszik a padlón – de ha megnézed a teljes fotót, akkor rájössz, mi is történik valójában – Nagyon megható!

Neked is fáj, érzékeny, vagy görcsöl néha valamelyik a lábujjad? Ez okozza!