in

7 rejtett betegség, ami az arcodra van írva

Ha az orvossal megállunk szemtől szembe, nem mindig van szükség szavakra. A szem a lélek tükre, az arc pedig az egészségé. Az egészségügyi problémákat pedig nem lehet eltüntetni kívülről!

Íme a 7 leggyakoribb, az arcon jelentkező belső betegség, amit jó ismerni!

1. Száraz, pikkelyes bőr és ajkak

A kiszáradás első jele. A verejtékmirigyek vészjelzése, hogy a hidratáltsági szint súlyosan lecsökkent. A fázás, a hirtelen súlygyarapodás és fogyás a későbbi következményei.

2. Felesleges arcszőrzet

A nők esetében a “bajusz” növekedése jelzi azt, hogy a hormonális egyensúlyunkkal óriási a baj, ugyanis a férfihormonok száma megnövekedett. Ez egy olyan szindróma, amely számos nő esetében okoz problémát, hölgyeim, azonban a problémát ne a kozmetikusnál, hanem az orvosnál orvosolják!

3. Puha, sárgás foltok a szemhéjon

A koleszterinszint változása, ami súlyos szívbetegséghez is vezethet. Az ilyen foltok “tulajdonosai” 70%-kal nagyobb eséllyel indulnak a szívroham kockázata felé.

4. Táskás, puffadt szemek

A vérerek allergia, megfázás hatására okoznak ilyen tünetet. Mindenképp érdemes egy részletes orvosi vizsgálaton részt venni, hogy még idejében megfejthető legyen a probléma kulcsa.

5. Aszimmetrikus arc

A George Washington egyetem orvosa szerint, akinek rövid időn belül jelentősen megváltozik az arca, csaknem 100%-os előjele a stroke-nak. Ha családon belül volt eset hasonló esetre, feltétlenül keressük fel orvosunkat, és váltsunk életmódot még időben!

6. Elszíneződött arcszín

Még a legkisebb változások is azt jelzik, hogy valami probléma lehet. A sápadtság a vérszegénységre utal, a sárga szín a májbetegségre, a kékes árnyalat pedig jelezhet szív- vagy tüdőbetegséget.

7. Kiütések, foltok

Bizonyos emésztési problémák elsődleges mechanizmusa. Lehetnek allergiás tünetek is, de mint minden esetben, itt is ajánlat az orvos felkeresése, illetve életmódunk odafigyelése.

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

Teljes Döbbenet! VÉGE! Itt a drámai fordulat Emilióéknál! Amikor már senki nem számított rá, megtörténik

Egy káposztát vett a nő a szupermarketben, sokkot kapott, mi volt benne