in

Vajna Tímea teljesen kifakadt: „Elegem van, hogy a férjem halála óta az életem állandó harc és hogy dolgoznom kell

Vajna Tímea teljesen kifakadt: „Elegem van, hogy a férjem halála óta az életem állandó harc és hogy dolgoznom kell. Még a saját házam is nekem kellett kitakarítanom…”

Vajna Tímea – a tőle szokatlan módon – egy szomorú hangvételű bejegyzést tett közzé Facebook-oldalán. A posztban azt írta: „Sajnos, az utóbbi időben nem sokat mosolyogtam. Főleg mióta Andy elment… Belefáradtam abba, hogy az élet állandó harc, és gyakran úgy érzem, hogy több a negatívum, mint a pozitívum. Volt férjem halála óta sokkal nehezebb az életem, mint vártam.

Nagyon sokat kell dolgoznom, hogy fenntartsam a korábbi életszínvonalam. Ezek nem könnyű dolgok… Egyszerre odafigyelni az alakomra, az üzleti ügyeimre és a magánéletemre nagyon nehéz. Az elmúlt hetekben például én magam takarítottam ki a házamat, ami már régóta nem fordult elő.

Mindenkit arra biztatok (és magamat is), hogy koncentráljunk a jóra, és az univerzum segíteni fog, de tenni is kell érte, és csak magunkra számíthatunk” – írta Timi, aki bejegyzéséhez egy bikinis fotót is mellékelt a Maldív-szigetekről, írja a blikk.hu.

Egy férfi két éhes gyermeket hívott meg ebédre egy étterembe. Ledöbbent, amikor kihozták a számlát

Győzike kijelentette: ” Én vagyok a magyar Jókai Mór”