in

Te is észrevetted a hatalmas foltot Erős Antónia ruháján? Nagyon komoly incidens volt a híradóban – ILYET még tán soha nem kellett átélnie a műsorvezetőnek…Videó

Erős Antónia felsőjén egy jókora folt jelent meg egyik percről a másikra az RTL csütörtök esti Híradójában. A műsorvezető elárulta, mi történt.

Az RTL Híradó csütörtök esti kiadásának 32. percében Erős Antónia ruhája még makulátlan volt, majd a 36. perctől egy tenyérnyi méretű folt jelent meg a felső részén.

A szokatlan jelenetről a műsorvezető számolt be az csatornának.

– Nagyon komoly incidens volt a híradóban, szerintem ilyen még soha nem történt. Egyébként többször történt, csak hogy ha nagyon világos a ruha, akkor látszik rajta.

Egyszerűen csak ittam egyet a kulacsomból, csurgott a víz és aztán ez meglátszott a ruhán is.

Persze, egy kicsit megpróbáltam felitatni, de ez nem jött össze, így gyorsan elmondtam a következő szöveget – mesélte Erős Antónia az rtl.hu-nak.

– Egy tudósítás alatt ki tudtam szaladni, hajszárítóval megszárították és eltűnt a folt.

Nem is tudom, hogy egyáltalán van-e olyan néző, aki észrevette. (…) 45 perc a híradó, nagyon kiszárad a torkunk, ezért aztán előfordul, hogy köhögünk adásban, de szerintem tüsszögés is volt már. És időnként muszáj inni – magyarázza a tapasztalt tévés.

Antónia azt is megosztotta, hogy a munkatársaik ekkor jóízűen nevetnek a vezérlőben és a stúdióban is, hiszen a híradó élő műsor és mindig történik valami, ezért ezek apró-cseprő dolgoknak számítanak.

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

Na kivel élt együtt Várkonyi Andrea 6 évig? Soha nem gondolnád pedig igaz…

Döbbenetes: Ő Mészáros Lőrinc gyönyörű lánya – Fotó