in

Szoboszlait testőr védte, de még még így is veszélyben volt – Fotók

A magyar fociválogatott a szombati vereség után már vasárnap edzett a németek elleni Eb-csoportmeccsre. Érdekes fotó került elő Szoboszlai Dominikról.

Fotó: Illyés Tibor

Szoboszlai Dominik nem beszélt a levegőbe. A magyar válogatott csapatkapitánya már szombaton, a svájciak elleni Eb-vereség után megmondta, nem adják fel a harcot, küzdenek tovább a nyolcaddöntőért. Ilyenkor nem lehet pihenni, a vasárnap is munkanap a csapat számára. A válogatott Kölnből visszautazott bajorországi főhadiszállására, Weiler im Allgäuba. Vasárnapra végre a nap is kisütött, a csapat pedig edzhetett a szállodától 600 méterre lévő pályán.

Fotó: MTI

Mint arról beszémoltunk, a játékosok közül többen is kerékpárral tették meg az utat a helyi pályáig, így tett Szoboszlai Dominik is. Egy valami azonban nem stimmel a fotójával. A focista ugyan több társával ellentétben a rövid útra is felvette a kerékpáros sisakot, azt azonban nem kötötte be. Így fennáll annak a veszélye, hogy bukás esetén az lerepül a viselője fejéről. Mindenképpen biztonságosabb, ha a bringások bekötött sisakkal kerékpároznak.

Fotó: Szabó Miklós, Nemzeti Sport

Érdekesség, hogy Szoboszlait erre a is útra sem hagyta magára a testőre. Mint arról beszámoltunk, az immár világhírű játékosnak Németországban külön biztonsági embere van, aki körülötte a helyi rajongókat igyekszik kordában tartani. A testőr – sisak nélkül – most is Dominik mögött volt, kezében a walkie talkie-n keresztül tartotta a kapcsolatot a kollégáival.

Jó hírünk van a kisnyugdíjasoknak, már nem kell sokat várniuk és pénzhez jutnak

Várkonyi Andrea: nem a pénzért, a szerelemért mentem férjhez, ő megtudja nekem adni, azt hogy..