in

Sokan bántják Brosnant amiért együtt maradt feleségével

Az egész internet az elhízásáról beszél, de láttad már fiatalon? 🤔🧐 Keeley Shy archív fotói után a rajongók rájönnek, miért is lett ő Brosnan legnagyobb szerelme! 😍 Nézd meg ebben a cikkben, hogyan nézett ki a kilencvenes években! 👇👇👇

Pierce Brosnan egyike a világhírű és kiemelkedő színészeknek, akinek karrierje egészen új szintre emelkedett a legendás James Bond szerepét követően. Jóképűsége és vonzó teste iránt egyetlen ember sem maradhatott közömbös.

Bár lányok milliói álmodoztak róla, az ikonikus filmsztár szíve egy nőé volt, akinek jelenlegi külsejéről aktívan vitatkoznak a közösségi médiában. Messze nem mindenki látta úgy, ahogyan fiatalkorában kinézett.

Románcuk 1994-ben kezdődött, 2001-ben pedig hivatalosan is elválaszthatatlanná vált a pár. Bármennyire is meglepőnek tűnik, a pár még mindig együtt van, és nincsenek más tervei. Még ennyi év házasság után is szeretettel néznek egymásra.

Amint Keeley archív fotói felkerültek a netre, az emberek most már érthették, hogy a színész miért szeretett bele őrülten. Nézd meg őt, és oszd meg, hogy vonzónak találod-e vagy sem.

A közösségi felületen a nőt sokan az alkata miatt gúnyolják, sőt, felkérdezték Brosnant, ugyan miért van egyáltalán az asszonnyal. A korábbi James Bond erős választ adott:

„A barátai műtétet is ajánlottak neki, hogy csökkentse a súlyát. De én nagyon szeretem minden egyes porcikáját. Számomra ő a legszebb nő. (…) Nagyon büszke vagyok rá, és mindig arra törekszem, hogy méltó legyek a szeretetére.”

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

Panaszkodik Zalatnay Cini, az ország művészasszonya

A „szakik” szerint le kellett volna bontani az örökölt vályogházamat, mert egy romhalmaz..Felbéreltem egy olcsó “ezermestert” – nézzétek mit művelt ez az ember