in

Sarka Kata vallomása: amit a volt férjem rendszeresen tett velem..attól retteg, hogy kiderül…! Hajdú Péterről szólalt meg Sarka Kata

Az interjú, amit Hajdú Péter készített, különösen figyelemre méltó, mivel ő, aki gyakran az erkölcsök szószólójaként lép fel, nyilvánvalóan Varga Judit mellett állt a beszélgetés alatt. Hajdú kifejezetten élvezte, hogy órákon át beszélgetett vendége házasságáról. De vajon mi a helyzet a saját magánéletével? Hogyan nyilatkozott korábban a saját válásáról, és mit mondott erről Sarka Kata?

Az Ellenszél oldal felfedezte azt a bejegyzést, amelyet Sarka Kata hozott nyilvánosságra Hajdú Péterrel kötött házasságukkal kapcsolatban 2017-ben.

Az egész ügy előzménye, hogy a Story Magazin egy korábbi címlapján felvetette, Sarka Kata már egy ideje új kapcsolatban él, méghozzá Hajdú Péter egykori barátjával és üzleti partnerével, aki gyakran az éjjeleket is nála töltötte. Bár konkrét fotókat nem tettek közzé, egy autó képével szemléltették a történetet. Hajdú Péter a magazin érdeklődésére annyit jegyzett meg: „Nem volt meglepő. Van róla véleményem, de ez most nem tartozik a nyilvánossághoz.”

Így Hajdú Péter úgy véli, mások házasságának részletei kerülhetnek nyilvánosságra, de az övé nem. Továbbá, további érdekességeket is találtunk a műsorvezetővel kapcsolatban.

Sarka Kata közösségi médián elsőként úgy reagált, őt nem lepte meg Hajdú reakciója, szerinte a Frizbi műsorvezetője saját maga szándékos lejáratásával próbálja elfedni azokat a cselekedeteket, amelyeket az elmúlt tíz év során vétett, félelemben, hogy ezek a tettek napvilágra kerülnek. Egy későbbi kommentben (szintén 2017-ben) részletezte, hogy miért döntött úgy nyáron, hogy véget vet házasságának és a két gyermekkel együtt elhagyja a közös otthont.

A következő sorok talán Varga Judittól ismerősek lehetnek. Emlékszünk, amikor arról beszélt, hogy az anyagi függetlenség számára fontos?

2016-ban Hajdú Péter elmondta a Story Magazinnak, miként is vélekedik a kapcsolatokról. Nekünk ez a kedvencünk. Íme:

„A férfiak azt mondják, ha a nő lép félre, azonnal jön a válás. Ha a férfi, az bocsánatos bűn, nézze el a nő… Ha Kata lenne hűtlen hozzám, valószínűleg én sem viselném el. Ha én hozzá, akkor azt mondanám, hogy nem szabad a család, a gyerekek miatt azonnal felrúgni a házasságunkat. A nő szerintem is legyen toleránsabb a párjánál. De azt képtelen vagyok megjósolni, hogyan reagálnék egy efféle konkrét helyzetben. Egy biztos, nem kell igazságszérumot szedni, ha megbotlik az ember…”

Érdekes, hogy Varga Juditnál nem feszegette Hajdú Péter ezt a kérdést. Mégse legyen toleránsabb a nő, ha azt a Rogán-művek által ihletett interjúban hozzuk elő? Jól mutatja mindez azt, hogy mennyire álságos az egész ügy, amit ebből a propaganda kikerekít.

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

Kasza Tibi elárulta havi fizetését: sokkot kaptak a TV2 stúdiójában

A legtöbb nő ezért nem szereti a férjét 5-10 év után.. Tanulságos, minden férfinek