in

Reggel 7 óta vihogok ezen! A 3 éves kislány megszólalt a buszon: “Te vagy a világ legszebb anyucikája” – A következő mondatán felröhögött az egész busz…

A 3 éves kislány megszólalt a buszon: “Te vagy a világ legszebb anyucikája” – A következő mondatán felröhögött az egész busz…

A lányom jövő ősszel hozzámegy a fiúhoz, akivel 14 évesen találkoztak először, és egy év barátság után szárbaszökkent közöttük a szerelem. Tulajdonképpen együtt nőttek fel, elvégezték az iskoláikat, kinőttek a kamaszkorból, dolgozni kezdtek és most elérkeztek a következő lépcsőfokhoz az életükben.

Mióta bejelentették, hogy összeházasodnak, ez az információ ül minden gondolatom alján. Olyan lett, mint a messenger üzenetekben a mondatok végén – a pontok helyett – kitett mosolygó szmájli 🙂

A gyakorlati kérdéseken való elmélkedés, milyen hely, milyen ruha, milyen kaja stb mindig ugyanarra a mondatra fut ki: Te jó ég, az én kicsi babám!

Pedig már régen kinőtte a tipegőket, de valahogy a szemeim, vagyis.. inkább a szívem, még mindig ugyanannak a csöppségnek látja, akit 24 évvel ezelőtt először a karjaimba vettem.

Ó igen, az első találkozásunk katartikus pillanat volt. Imádtam, örültem neki, végtelenül boldoggá tett, és oly csúnyácska volt, hogy elhatároztam, soha senkinek sem fogom megmutatni.

Nem túlzok, egy shar pei-be oltott Yoda mesternek láttam. Ráncos, piros, formátlan. Persze aztán pár hónap alatt kipendült, most pedig biztos vagyok abban, hogy számomra nem lesz nála szebb menyasszony hetedhét galaxisban…..és eszembe jut amikor ő látott a legszebbnek engem. 3 éves volt akkor.

A tömött buszon utaztunk, az ölemben ült, szemben velem, és az arcom simogatta.

– Te vagy a világ legszebb anyucikája. -mondja és a körülöttünk állók velem együtt olvadoztak, micsoda tündéri, édes gyermek.

De ő még tudta ezt fokozni, mert hozzátette:

– Neked van a világon a legszebb bajuszod!

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

Ez a szállodák nagy trükkje: ha így csinálod, hetekig nem rakódik le a por a lakásban

A 21 éves fiú élete első fizetését kapta meg. Amikor a szülők meglátták mire költötte, sírva fakadtak!