in

Polyák Lilla kanadai élete olyan mint egy álom. Elmesélte, hogyan telik egy átlagos napjuk Torontóban

Polyák Lilláék kanadai élete olyan, mint egy álom, ahogy fogalmaznak. A hírességek már 8 hónapja költöztek a tengerentúlra, és most a Meglepetés magazinnak meséltek arról, hogy hogyan telnek napjaik az új otthonukban.

„Minden új nekem Torontóban. Szeretek az iskolába járni, megismerkedni emberekkel. A hétköznapokat általában a suliban és az edzéseken töltöm, de hétvégén Lillával együtt felfedezzük a várost. Kiállítások, múzeumok, színházi előadások, mozik, vagy csak egyszerűen lemegyünk az Ontario-tóhoz sétálni” – mondta a színész, majd felesége, aki online énektanítással foglalkozik, elmesélte egy átlagos napját, ami reggel hétkor indul reggelikészítéssel, majd fia és férje távozása után általában bevásárlással, ügyintézéssel, vagy a lakás rendezgetésével folytatódik.

„A 25 éves színészi karrier után jó volt egy kicsit hétköznapinak is lenni. Egyébként sem vágyom a reflektorfényre, csak a színpadon érzem jól magam. Itt simán beolvadok a tömegbe, nem ismernek fel, és ezt élvezem. Otthon gyakran megszólítottak az utcán, ami persze jólesik, de néha terhes is tud lenni. Itt szabadidőruhában, smink nélkül is bemehetek a boltba, senki sem teszi szóvá, hogy ‘Művésznő, talán beteg vagy, hogy nincs kifestve?’” – mondta a 24.hu-nak.

A színészházaspár júliusban két hétre Magyarországra látogat, hogy időt töltsenek családjukkal, és találkozzanak rajongóikkal is, ezért koncertekkel is készülnek.

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

Megtalálták a HÉTFŐN eltűnt 4 gyermekes Zsuzsa holttestét

Lagzi Lajcsi hatalmas pofont adott Győzikének: „Se énekelni, se táncolni, se beszélni nem tudsz”