in

Pál dénes végre megmutatta csodaszép féléves kislányát , a rajongók valósággal elolvadnak tőle!

Pál dénes végre megmutatta csodaszép féléves kislányát , a rajongók valósággal elolvadnak tőle!-
Hat hónapja megszületett Pál Dénes és a felesége második gyermeke.

A kislány az Emma Sára nevet kapta.

Panniról eddig is tudtuk, hogy igazi vízicsibe.

Kiderült, hogy Emma is aznagyon élvezte a pancsit, a tornát és a masszázst is.

Pál Dénes az elmúlt tíz évben számos díjat bezsebelt be: 2013-ban nyerte el a The Voice – Magyarország hangja tehetségkutató műsor fődíját. 2014-ben részt vett a Sztárban sztár második szériájában, ahol első helyezett lett, ezzel „Magyarország legsokoldalúbb előadóművésze” címet szerezve meg. 2017-ben a Sztárban sztár + 1 kicsi versenyen is az élen végzett Varga Vivien társaságában.

Személyes életét titokban tartja, de ismert, hogy hosszú távú kapcsolatban él. 2018 áprilisában jelentette be, hogy párjával első gyermeküket várják, aki 2018. július 29-én jött világra Pál Panna Róza néven. 2023. június 7-én bejelentette, hogy második gyermekük születése várható, aki 2023. november 21-én született meg Pál Emma Sára néven.

2022-ben házasságot kötött párjával, az esküvői képet nemrégiben osztotta meg. A fotó mellé írt szöveg: “Hogyan csókoljam meg úgy, hogy ne vegye észre, hogy imádom? Az a nap, amikor minden tökéletes volt! Felhőtlenül, küzdelmekkel, néha bukásokkal, de mindig újra talpra állva, minden nap azon dolgozva, hogy a mi örök maradhasson.”

Mi a véleményed? Ne felejtsd el megosztani!

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

Mindannyian rosszul használjuk a sütőpapírt! Így lenne helyes!

A „csendes gyilkos”, ami akár több ezer magyar embert is érinthet!