in

Oscar díjra jelölték Varga Juditot a Frizbiben előadott alakításáért

Örömmel jelentjük be, hogy az idei Magyar Színházi és Filmművészeti Akadémia díjkiosztó ünnepségén a Legjobb Alakítás Oscar-díjat Varga Judit kapta meg a lenyűgöző és elbűvölő alakításáért a „Frizbi” című műsorban

Varga Judit mélyen belemerült a karakterbe, és olyan hitelesen jelenítette meg a volt igazságügyi miniszter figuráját, hogy az egész világot lenyűgözte. A filmkészítők és a nézők egyaránt elismerik az általa nyújtott rendkívüli teljesítményt, mely egyértelműen kiemelkedett az idei év filmes produkciói közül.

A díjátadó ceremónia során Varga Juditnak kiemelkedő tehetségéért és elkötelezettségéért járó elismeréseként átadtuk a Legjobb Alakítás Oscar-díjat. Ez a kitüntetés nemcsak az ő munkájának elismerése, hanem a magyar filmiparban rejlő kiválóság és tehetség megünneplése is.

Gratulálunk Varga Juditnak ehhez a kiemelkedő teljesítményhez, és hálásak vagyunk minden olyan pillanatért, amit a filmvásznon megosztott velünk. Ez a díj nemcsak az idei év, hanem az egész magyar filmművészet történetének mérföldköve, és büszkén emlékezünk majd rá évek múltán is.

Az MSZF Akadémia

Ez egy hírparódia volt egyébként.

Nyugodj békében pici angyalka !Saját anyja bántalmazása miatt meghalt egy 3 éves kisfiú Pécsen

Csodálatos feldolgozást készített a Republic legérzelmesebb slágeréből László Attila!