in

ÓRIÁSI TRAGÉDIA: 44 éves pap vesztette életét a tragikus karambolban, amit egy 18 éves jogosítvány nélküli sofőr okozott

44 éves pap, akit egy 18 éves jogosítvány nélküli sofőr gázolt el kedden, Costesti egyik útján. A férfi egy feleséget és két gyermeket hagyott maga után. Nyugodjon békében!

44 éves pap tragikus halála

Egy 44 éves pap, Ilie Geangavelea, életét vesztette kedden Costești egyik útján, amikor egy 18 éves, jogosítvány nélküli sofőr elgázolta. A baleset után a férfi egy feleséget és két gyermeket hagyott hátra. Nyugodjon békében!

A baleset részletei

Ilie Geangavelea, a Costești város Zorile negyedének templomában szolgáló pap, egy közúti balesetben vesztette életét. Aznap Argeș megyében egy tragikus sorozat történt, melynek során egy ember meghalt és hatan megsérültek. A legsúlyosabb baleset Costești-ben történt, ahol egy 18 éves ungheni fiatal, jogosítvány nélkül, nekiütközött egy pótkocsit húzó autónak, amelyet egy 47 éves costesti férfi vezetett. Az ütközés következtében a pótkocsis autó egy hídfőnek csapódott, és a benne ülő 44 éves pap beszorult a roncsok közé, majd a helyszínen életét vesztette.

További részletek

Ilie Geangavelea autójában egy másik pap, Sandu Mocanu atya is utazott, aki súlyosan megsérült és a SMURD kórházba szállította. Geangavelea korábban a costesti önkormányzat tanácsosa is volt, és rendkívül megbecsülték a közösségben. Hirtelen halála nagy sokkot okozott az argeși közösségben. Geangavelea egy feleséget és két gyermeket, egy fiút és egy lányt hagyott maga után.

“Ilie Geangavelea atya egy jobb világba távozott. Nincs kétségem afelől, hogy hatalmas lelke, kedvessége és jószándéka, amelyet élete során bőségesen bizonyított, megérdemli, hogy örökké nyugodjon az igazak világában.

Isten veled, atyám! Köszönöm az útmutatást, amit tetteiddel mutattál nekünk. Tudom, hogy sokan nem felejtenek el téged soha! Én is közéjük tartozom! Részvétem a családnak! Nyugodj békében!” – írta egy argeși lakos, aki ismerte őt, a Facebookon.

Gyász:Meghalt Demeter János

Most jött a hír: elnök lett Várkonyi Andrea