in ,

Óriási a boldogságuk-Megjött a hír Mikes Annától

Hihetetlen, hogy így beindult minden.

Minden beindult, és Mikes Anna csodálatos híreket osztott meg Instagram-oldalán. A táncművész bejelentette, hogy augusztus 17-én tánccsapatával a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lépnek fel, ahol a „Párizsi éjszaka” című előadásukat mutatják be.

Anna másik oka a boldogságnak, hogy végre újra hazatérhetett. Ezt a hírt néhány fotóval osztotta meg:

– Annyira jó újra itthon.❤️Bár a naptár tele, szabadidő nem sok, mégis minden annyira könnyedén megy.💁🏽‍♀️ 😛Köszi, hogy vagytok!💋💋💋

Megerősítette kapcsolatukat a TV2 népszerű műsora

Krausz Gábor reagált a pletykákra, miszerint nem volt jó hatással a kapcsolatukra az Ázsia Expressz.

– Anna és köztem minden a lehető legnagyobb rendben van.

A kapcsolatunk nem csak hogy túlélte az Ázsia Expressz viszontagságait, de meg is erősödött. Persze mi ketten és a valódi barátaink pontosan tudták, hogy ez így lesz, így valójában továbbra sem hisszük, hogy a nyilatkozó ismer minket, sőt a létezése is kérdéses, de a lényeg, hogy kár volt aggódni” – mondta nemrég Krausz Gábor.

Hogyan élték meg az Ázsia Expresszt?

Krausz persze arról is mesélt, hogy miként élték meg az ázsiai kalandot: „Kezdeném mindjárt azzal, hogy

– semmi jóra nem számítottunk, de sokkal rosszabb volt a legvadabb rémálmunknál is.

Ugyanakkor egyetlen percét sem bánjuk, bár vissza nem mennénk, az tuti. Ha most jönne egy telefon, hogy elvesztek a felvételek, szerintem mindketten maximum két szót mondanánk, de ezt a két szót úgysem írhatod le, így ki sem mondom” – nyilatkozta.

„Hogy mit hoztunk haza Ázsiából? Hát új recepteket biztosan nem. Maradjunk annyiban, hogy ettünk olyasmiket, amik, remélem, idővel kikopnak az emlékezetünkből! Még most is érzem az orromban azokat a szagokat, amiket volt szerencsétlenségünk érezni mindenhol. Viszont egy hatalmas tanulsággal biztosan gazdagodtunk. Valamiért szeretünk panaszkodni és sokat emlegetni a saját kis nyűgjeinket. Hát én mostantól egészen másképp állok majd a mindennapi problémákhoz, az már biztos. Csőtörés? Ugyan már! Legalább van vízvezeték az otthonomban, ami arrafelé kis túlzással kuriózumnak számít.

Láttuk az igazi szegénységet, ahogyan azt a méltóságot is, amivel az ott élők kezelik a reménytelenségüket.

Ők valahogy ismerik a receptet, amivel mosolyogva túl tudnak lépni a legnehezebb élethelyzeteken is. Ha ezt a mentalitást be tudom integrálni a saját életembe, én már győztem” – tette hozzá.

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

Nagyszüleink még minden nap ették: ők még tudták, hogy beállítja a vérnyomást, megelőzi az érelmeszesedést, lassítja a bőr öregedését!

Na erre senki nem számított! Olyan hír jött Karsai Dánielről, amiről eddig senki nem tudott!