in

ORBÁN VIKTOR BETEG LEHET? Ijesztően sárga színe volt egy szerdai rendezvényen

Lehet, hogy Orbán Viktor egészségügyi problémákkal küzd? A miniszterelnök feltűnően sárga arcszíne aggodalomra adott okot egy szerdai eseményen. A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara rendezvénye után az újságírók kapták el Orbánt, ahol többek között a Völner-Schadl ügyről, Magyar Péterről és Gulyás Gergelyről is kérdezték.

Orbán a Völner-Schadl ügy kapcsán kijelentette, hogy bízik Polt Péterben, aki szerint az ügyészségi iratokba kívülről nem lehet beavatkozni. Magyar Péterről, aki korábban a NER-haszonélvezője volt és még három hónappal ezelőtt is Mészáros Lőrinc bankjánál próbált állást szerezni, azt mondta, hogy az ügy a baloldal belső Angelegenheite. Gulyás Gergelyről pedig azt állította, hogy nem fog baja lenni abból, hogy ő ajánlotta be a Fideszbe.

A videón különösen szembetűnő volt, hogy a miniszterelnök arcbőre jóval sárgább árnyalatú volt, mint a körülötte lévőké, ami orvosi szakirodalom szerint májproblémákra utalhat.

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

Balázs Andi és szerelme közös fotóval és egy meghökkentő számmal jelentkezett be: így jelentik be a nagy hírt – A képen minden látszik!

40-50 éve bagóért jutottak hozzá egy házhoz nagyszüleink, egy mai 20-30-asnak meg meg kell gebedni egy lakásért. Nekik milyen könnyű volt!” – mondta az egyetemista, de egy idős nő olyat mondott neki