in

Olcsóbban vásárolhatnak a nyugdíjasok a Lidlben, ÍME a részletek

A Lidl tavaly novemberben hirdette meg először a nyugdíjas kedvezményt. Az egy héten át tartó időszakban néhány termékhez olcsóbban jutottak hozzá a 65 év felettiek.

A különleges akció most visszatér és újabb árucikkekre lesz érvényes!

Ismét extra kedvezményt vehetnek igénybe a nyugdíjasok a Lidlben, az áruházlánc ugyanis február 15. és 21. között a készlet erejéig akciós áron kínál bizonyos termékeket a szépkorúak számára.

A friss zöldségeket, gyümölcsöket és hűtött húskészítményeket akciósan vehetik meg a nyugdíjasok a Lidlben

A tavaly novemberi nyugdíjas akció után idén februárban ismét kedvezményes áron juthatnak hozzá az idősek a Lidlben kapható friss zöldségekhez és gyümölcsökhöz.

A különleges akcióban a friss áruk mellett rész vesznek most a hűtött húskészítmények, azaz sonkák és szalámik is.

A február 15-21. közötti nyugdíjas akcióban minden teljesáru friss zöldség, gyümölcs és hűtött húskészítmény árából 10% kedvezményt kapnak a 65 év felettiek, melyet a kasszáknál kell érvényesíteni az életkort igazoló igazolvány esetleges felmutatásával.

AZ ÖNKISZOLGÁLÓ KASSZÁKNÁL NEM MŰKÖDIK A KEDVEZMÉNY

Akárcsak a SZÉP-kártyás vásárlás esetében, a nyugdíjas akció is csak a hagyományos, élőmunkaerős kasszáknál érvényesíthető.

A kedvezmény a teljesáru termékekre vonatkozik, más akciókkal nem vonható össze. Azonos termékből egy vásárlás alkalmával legfeljebb 5 kilogramm/csomag/darab vásárolható. A friss húsok és a halból készült termékek nem minősülnek húskészítménynek – olvasható a Lidl szórólapján.

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

Meghalt Jakab Ferenc 

Vége, ennyi volt: feladta MC Hawer