in

Nagyon súlyosan megsérült Varga Barnabás, műteni kell

A magyar labdarúgó-válogatott középcsatára, Varga Barnabás arccsonttörést szenvedett, ezért valószínűleg néhány órán belül megműtik, és számára véget ért az Európa-bajnokság. Az ütközés zavaros helyzetben történt, amit a videobíró is megvizsgált.

Úgy tűnt, hogy elvesztette az eszméletét, nagyon aggódtunk érte, mivel az orvosok rendkívül lassan léptek pályára, mintha nem ismerték volna fel a sérülés veszélyét és súlyosságát.

„Eltört az arccsontja” – emlékezett vissza a meccs utáni sajtótájékoztatón Marco Rossi szövetségi kapitány, aki a szeme alá mutatva jelezte, hol történt a sérülés a Ferencváros játékosával. „Most már jól van, ez a legfontosabb. Valószínűleg órákon belül megműtik, és a torna hátralévő részében már nem számíthatunk rá” – tette hozzá.

A 68. percben Szoboszlai Dominik beadása után a skót kapus, Angus Gunn jobbkezével elöklözte a labdát, de bal könyökével eltalálta Varga arcát, aki ezt követően földre zuhant és szinte mozdulatlanul, nagy fájdalmak közepette feküdt a gyepen. Hosszas ápolás után végül nyakmerevítőben és hordágyon vitték le a pályáról.

A Csoboth Kevin 101. percben szerzett góljával Skócia ellen 1-0-ra megnyert stuttgarti mérkőzés lefújását követően a nemzeti együttes tagjai Varga 19-es mezével és szülőfalujára utaló Szentpéterfa feliratú sállal ünnepeltek a magyar szurkolók előtt.

A csoportkör végén hatból a négy legjobb harmadik jut tovább, jelenleg a magyarok három ponttal és mínusz hármas gólkülönbséggel állnak, legkorábban kedden, legkésőbb szerdán derül ki, hogy ez elég-e a továbbjutáshoz.

Itt a videó:

Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a szavait !

Jó hírünk van a kisnyugdíjasoknak, már nem kell sokat várniuk és pénzhez jutnak