in

Most kaptuk a hírt Nagy Zsoltról

Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban: lecsaptak a Gyilkosok a második adásban. Nagy Zsolt színész

Nagy Zsolt, aki a magyar filmvilág egyik meghatározó alakja, olyan emlékezetes filmekből ismert, mint a “Szezon”, a “Kontroll”, vagy a frissebb “Drakulics elvtárs”, ismét nagy küzdelmet folytat.

A tehetséges színész, akit legutóbb az RTL “Árulók” című műsorában láthattunk, nyíltan beszél arról, hogy ismét megküzdött az alkoholizmussal, egy olyan problémával, amely hosszú ideje kíséri pályafutását.

Nagy Zsolt soha nem rejtette véka alá, hogy az alkohollal való kapcsolata komplikált. Korábban már kereste a külső segítséget is, hogy legyőzze szenvedélybetegségét.

A színész néhány hónapja újra mélypontra került, ami rádöbbentette, hogy egyedül nem képes megbirkózni a problémájával.

Ezért döntött úgy, hogy elvonókúrára megy, ahol három hónapig teljesen elszigetelte magát a külvilágtól a gyógyulása érdekében.

Nagy Zsolt megerősítette az információkat, elismerve, hogy valóban részt vett egy elvonókúrán.

“Az, hogy most erről beszélünk, nyilván annak a következménye, amit tettem. Épp felépülésben vagyok, de erről nem szeretnék többet mondani” – nyilatkozta a színész, aki kedvesen, ám szűkszavúan válaszolt a kérdésekre.

A színész nemrég egy rádióműsorban is beszélt arról, hogy életében folyamatosan komoly kísértések érik, és nagy erőfeszítéseket kell tennie az ellenállás érdekében.

“Szabolcsi vagyok, nálunk a ballagás után akkor érik igazán férfivá az ember, ha megiszik egy pálinkát, egy sört.

Ebben szocializálódtam… A legkönnyebb módja, hogy az ember kicsit elfelejtse a gondokat, az alkohol. Csak ennek ára van, ahogy mindennek. Mindenért megfizetünk” – fogalmazott Nagy Zsolt, aki hozzátette, hogy ő nem akar még nagyobb árat fizetni az alkoholizmus miatt.

A színész elárulta, hogy szabályokat hozott magának, amelyeket igyekszik betartani. “Ez egy döntés, egy következetes, komoly keretrendszer. Persze, vannak nehéz pillanatok, nagy a kísértés” – ismerte el Nagy Zsolt, aki korábban már beszélt arról is, hogy fel kellett ismernie: problémái vannak az alkohollal.

“Alkoholista vagyok, éppen jövök le… El kell menni segítséget kérni” – vallotta be őszintén, hangsúlyozva, mennyire fontos a segítségkérés és a nyitottság a gyógyulás folyamatában.

Nagy Zsolt története nem csupán egy személyes küzdelem krónikája, hanem egy fontos üzenet is mindenki számára, aki hasonló helyzetben van: a segítségkérés ereje és a gyógyulás iránti elkötelezettség kulcsfontosságú a szenvedélybetegségek legyőzésében. A színész bátorsága, hogy nyíltan beszéljen a problémáiról, inspiráló lehet sokak számára.

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

1 perce érkezett!Meghalt Gyúró Mónika

A pap az esküvőn leszegi a fejét és a menyasszony neszezést hall a háta mögül. Arcán csurognak a könnyei, mikor rájön, ki van ott