in

Most érkezett! Galambos Lajos ügyvédje erősítette meg a megdöbbentő hírt

Nem sok öröme lesz a szabadságnak.

Bár idén elhagyhatja a börtönkórházat Galambos Lajos, nem várja rózsás jövő. Ugyanis házi őrizet alá helyeznék ezután, és az ügyvédje szerint nem tarthat majd koncerteket… [ ]

Keserű sors vár Lagzi Lajcsira a rácsok mögött Az ügyvéd azt mondta, hogy a 3 év 6 hónapos büntetéséből egy évet biztosan a börtönben kell letöltenie az ország trombitásának, egészen 2024 júliusáig. ezért engedhetik ki, de csak korlátozásokkal!

Kérelemmel fordulhatnak a börtönhöz, az elítélt vagy az ügyvéd a házi őrizetért, ezt követően határoznak arról, hogy a kérelmet jóváhagyják-e vagy sem.

Ha igen, akkor elítélt nyomkövetőt kap, nem mozoghat szabadon továbbra sem, nem látogathat el bárhová.

Felmerül a kérdés, hogy mi lesz akkor a Lagzi Lajcsi koncertekkel?

Ügyfelem speciális helyzetben van, hiszen a fogvatartottak, akik reintegrációs őrizetbe kerülnek, elmehetnek ugyan egy munkahelyre dolgozni, de Lajcsi zenész, akinek az a munkája, hogy járja az országot” – fogalmazott dr. Csontos Zsolt, Lajcsi ügyvédje.

Majd így folytatta:

Véleményem szerint majdnem teljesen kizárt, hogy folyamatosan engedélyeket kérjen azokra a helyekre, ahol koncertet szerveznének neki… De szerintem Lajcsi már attól is sokkal jobban lesz fizikailag és szellemileg is, ha a saját otthonában töltheti le a büntetése fennmaradó részét.”

Via Bors

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

Döbbenetes: Ő Mészáros Lőrinc gyönyörű lánya – Fotó

EBBEN a belvárosi luxusétteremben dolgozik Gáspár Virág – ITT még az alkalmazottak is híresek nem csak a vendégek…Fotó