in

Meghalt Csire Zsuzsi

A fiatal nő, Csire Zsuzsi, két szívtranszplantáción esett át nemrégiben, de sajnos testének mindkét alkalommal nem sikerült elfogadnia az új szívet.

Cikkünk korábban már foglalkozott Csire Zsuzsi tragikus esetével. A nő kétszer is megpróbálkozott a szívátültetéssel, azonban szervezete mindkétszer elutasította az új szervet. Orvosai végül szomorú hírt közöltek vele: a szíve már nem menthető, mivel az elutasítás végleges és visszafordíthatatlan folyamata beindult, és az immunrendszer antitestjei elkezdték blokkolni a koszorúereit. Ebben a szakaszban a folyamat csak lassítható volt, de megállítani már nem lehetett. Zsuzsi mindazonáltal nem hagyta, hogy a helyzet legyőzze: bátorsággal és egy mosollyal az arcán szembeszállt a kihívásokkal mindvégig.

A HAON.hu nemrég adta hírül, hogy a szívbeteg, debreceni lány hosszú küzdelem után végleg megpihent.

Nyugodj békében Édes kicsi Angyalkánk!

  • búcsúzott szívszorító bejegyzésében Csire Zsuzsi édesanyja a közösségi oldalán.

Zsuzsi, bár egészségesen született, tízéves korában egy vírusos eredetű fertőzés súlyos, gyógyíthatatlan szívizombetegséget okozott nála. Két szívátültetésen is átesett, azonban az utóbbi időben egyre romlott az állapota. A fiatal lány bakancslistát írt azokról a dolgokról, amiket mindenképpen ki szeretett volna próbálni az életében. Sajnos, azonban ezen nem tudott mindent kipipálni: 21 éves korában a szervezete feladta a küzdelmet.

ÍME AZ UTOLSÓ VIDEÓ:
A debreceni lány álmainak megvalósításában, köztük az önkéntes tűzoltóvá válásban sokan segítettek, így találkozott a Magyar Református Szeretetszolgálat Kutató- és Mentőcsoport elnökével, Hegedűs Gáborral is. A debreceni tűzoltók képzést tartottak Zsuzsinak.
Nem láttak ma már nála bátrabb tűzoltót, nem láttak nála elhivatottabb embert.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

Ezzel szórd meg tavasszal a hortenzia tövét, hogy élénkebb színű legyen a virága

Demjén Ferenc és Varga Miklós durván kiakadt, hogy Magyar Péter engedély nélkül használta a dalaikat.