in

Magyar Péter sunyi módon bújna ki a vita alól, de Dobrev Klára nem hagyja annyiban

Dobrev Klára, a DK európai parlamenti képviselője, elfogadta négy jelentős, nyilvánosság előtt zajló vitafórum meghívását. Magyar Péter azonban vonakodik a nyilvános érvek ütköztetésétől, sőt, most alattomos módon igyekezett elkerülni a vitát. Dobrev Klára azonban nem hagyta szó nélkül a dolgot, és egy kommentben válaszolt.

Eddig a Partizán, az RTL, és a Szabadság fórumai után ma az ATV vitameghívását is elfogadta. Az ATV, az RTL-hez hasonlóan, egy háromfős vitára hívja, Deutsch Tamással és Magyar Péterrel együtt.

Dobrev Klára kifejtette: „A vita jó és szükséges egy olyan demokráciában, amiért mi is küzdünk. Aki ezt így gondolja az nem válogat, nem menekül, és nem keres kifogásokat”.

Magyar Péter azt tervezi, hogy a köztévé adásában fog érdemi, vágatlan vitát folytatni Dobrev Klárával, bár tudja, hogy ez nehézségekbe ütközhet. Ennek ellenére megkísérelte a DK-MSZP-P listavezetőjét erre az ötletre rávenni, de nem sok sikerrel.

Az üzenetváltás tartalma a következő:

„Tisztelt Képviselő Asszony!

Ahogy többször is jeleztem, nyitott vagyok a vitára, sőt szükségesnek tartom azt. Viszont gondolom, abban egyetértünk, hogy egy ilyen vitának a “köz”televízióban van a helye, élő adásban. A magam részéről várom a közmédia megkeresését.

Tisztelettel,

Magyar Péter”

Mint azt Ön is pontosan tudja, a közmédia műsorrendje a Karmelita kolostorban dől el. Ön Rogán Antaltól akar függővé tenni egy demokratikus vitát, miközben nemet mond a legnézettebb kereskedelmi tévécsatornának és a százezrek által követett Partizánnak? Gondolja át, várom Önt a vitákon!

Tisztelettel,

Dobrev Klára”

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

Íme a meggyleves titka: ha ezt teszed bele, egyszerűen nem tudod elhibázni!

Megérkeztek a Kínai Mobilházak Magyarországra, darabja 1millió 200 ezer forinttól! Így lehet olcsón saját házad!