in

Kiderült, hogy mennyibe került Várkonyi Andrea ruhája a vadászgálán..kapaszkodjanak meg!

Megnyílt a FeHoVa kiállítás, amiről nem hiányozhatott a Mészáros-Várkonyi házaspár sem. Utóbbi olyan ruhakölteményben jelent meg, aminek több eleme önmagában is is több mint egymillió forintba kerül.

Mint írtuk, az ünnepélyes megnyitón felvonult a NER vadászati szenvedélyéről ismert elitje Semjén Zsolttól Kovács Zoltánig, és természetesen Várkonyi Andrea és férje is.

Várkonyi Andrea monokróm, Párizs térképét ábrázoló Dior blézere több mint egymillió forintba kerül, de a szintén Dior hosszú, bézs szoknya is közel egymillió forintba kerül. Ehhez képest a (szintén Dior) öv kifejezetten olcsó: még 300 ezer forintot sem kérnek érte.

Tavaly is ott voltak Mészárosék a FeHoVá-n, akkor Várkonyi Andrea épp a Louis Vuitton-stílust részesítette előnyben, azok a ruhák is hasonló árfekvésben hozzáférhetők, mint a Diorok.

Várkonyi mostanában többször is beszélt a magánéletükről, a Mészáros Lőrinccel való romantikus kapcsolatukról. Mint leszögezte, ő nem a pénzéért ment hozzá.

Azt is kifejtette, hogy az emberek félreismerik a férjét, „az a Mészáros Lőrinc, akit hosszú évek fáradságos munkájával a sajtó és a különböző rosszakarók az emberek elé tártak, a valóságban nem létezik.

Annak a Mészáros Lőrincnek egyszerűen nincs köze ahhoz az élő emberhez, aki a férjem, akinek az érzelmi intelligenciáját tanítani kéne, aki borzasztóan higgadt és bölcs, és akit szeretnek és tisztelnek a vele dolgozók. És tudjuk, hogy a tiszteletet ki kell érdemelni.”

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

Feketébe borult az ország! Újabb legenda távozott közülünk – Nyugodjon Békében Józsi bácsi

Korda György elsírta magát – Sándor Péter könnyeket csalt mindenki szemébe a Gyertyák című dallal