in

„Kibeszélték” tévés kollégái Borbás Marcsit – Ilyen valójában…!

Borbás Marcsi kétségkívül hazánk egyik legkedveltebb televíziós személyisége, követői egyenesen
rajonganak érte. De mi a helyzet a pályatársaival? Ők vajon hogyan vélekednek a Gasztroangyalról? A Story magazinnak őszintén vallottak róla.

Az 53 éves műsorvezető már számos hivatalos elismerést kapott – a napokban pedig Príma Primissima- díjra jelölték. Minden egyes trófea nagyon fontos számára, de valószínűleg a legjobban annak örül, ha versenytársaitól kap bókot.

Márpedig őt mindenki szereti, hiszen éppen olyan közvetlen kollégáival, mint bárkivel a műsoraiban.

– Azért kedvelem Marcsit, mert nagyon hiteles abban, amit csinál. Nagyon érthető egy laikus számára, amilyen én is vagyok. Tudtam a telefonszámát, és felhívtam, hogy mit csináljak a spanyol csigákkal, ha nem akarom, hgoy megegyék az egész kertet. Segített rajtam. – mesélte Liptai Claudia.


Szily Nóra is rajong érte. Meg is magyarázta, szerinte mi Marcsi titka: – Nagyjából egy időben kezdtük a pályafutásunkat Marcsival, aki azóta is megmaradt annak a lánynak, mint aki huszonévesen volt.

Mit sem változott az idő múlásával, nincsenek sztárallűrjei, sem egy rossz szava másokhoz. Igazi önazonos személyiség, aki pontosan olyan civilben, mint amilyennek a képernyőn láthatjuk. – magyarázza Nóra, hozzátéve, elképesztő az a pozitív energia, ami Marcsiból árad. Feltölt és inspirál másokat.

Soma Mamagésa az elsők között gratulált Marcsinak a jelöléshez. Soma szerint a Gasztroangyal egy egy igazi gyöngyszem, ő az igazi nő.

– Marcsi titka abban rejlik, hogy nem akar másmilyen lenni, mást mutatni, mint amilyen. Ez pedig nagyon- nagy kincs.

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

A pap az esküvőn leszegi a fejét és a menyasszony neszezést hall a háta mögül. Arcán csurognak a könnyei, mikor rájön, ki van ott

Mikor a vevők eljöttek megnézni a házat, álmunkban sem gondolták volna, hogy bent EZ várja majd őket!