in

Jakupcsek Gabin nem fog az idő, 60 évesen úgy néz ki mint egy tinilány

Jakupcsek Gabin alig látszik az idő múlása, mintha az évek nem hagytak volna nyomot rajta. A Bors kíváncsi volt arra, hogy vajon mi lehet a titka annak, hogy 57 évesen is bármikor negyvenesnek nézhetnék.

„Talán az, hogy kizárom a negatívumokat az életemből. Gyorsan túlteszem magam a rossz dolgokon, és perceken belül el is engedem őket” – kezdte Gabi, aki éppen úton volt hívásunkkor, és elárulta, hogy állandóan mozgásban van, ami szintén fiatalon tartja.

A műsorvezető nem próbál fiatalabbnak tűnni, egyszerűen csak sugárzik róla az, ahogyan és amilyen minőségben él. „Nincs megállás, és ez így jó. Feleség, édesanya, nagymama és dolgozó nő vagyok, mindig van teendőm. Ez is hozzájárul a fittségemhez, de nem töprengek ezen túl sokat. Odafigyelek az étkezésemre, de sosem sanyargattam magam. Sportolok, amikor időm és kedvem engedi, de nem vagyok megszállott. Figyelek az egészségemre, de nem az egészségemért élek, hanem törekszem arra, hogy egészséges legyek és sokáig élhessek.”

Gabi azt is elárulta, hogy hisz a kozmetikai kezelésekben, de szépészeti műtéteket sosem vállalna. “Ízlésesen lehet használni a kozmetikumokat apró trükkökhöz, de szépészeti beavatkozást nem végeztetnék magamon. Úgy gondolom, lehet méltósággal is öregedni, és először a lelkünkben kell rendet tenni, nem pedig a külsőnket erőltetni és feleslegesen változtatni.”

Várkonyi Andrea: nem a pénzért, a szerelemért mentem férjhez, ő megtudja nekem adni, azt hogy..

Hatalmas baleset !„Halálba vitte Dani a két barátját,Helgát és Emesét” – megrázó részletek