in

ITT A VÉGE: Kiesett a Magyar válogatott az EB-ről! Köszönünk minden fiúk!

Grúzia hatalmas bravúrral, szűk egy óra alatt két gólt szerzett Portugália ellen, ami sajnos a magyar válogatott kiesését eredményezte az Európa-bajnokságról. A grúz csapat történetének legnagyobb győzelmét aratta, lenyűgözve ezzel a futballvilágot. Emellett Csehország tíz emberrel is egyenlíteni tudott Törökország ellen, tovább nehezítve a magyar csapat esélyeit.

A mérkőzésen, 24 perccel a vége előtt, a portugálok egyetlen pályán lévő klasszisát, Cristiano Ronaldót lecserélték, helyére Goncalo Ramos érkezett. A cserét követően a portugálok már nem tudtak új lendületet venni, így maradt az eredmény, amely a magyarok búcsúját jelentette a tornától.

vid

A viharos események és a magyar csapat sorsa közötti összefüggés különösen szívbemarkoló volt a rajongók számára. A játék véget ért, de köszönjük a magyar válogatottnak az eddigi teljesítményüket, és a szurkolók támogatását a továbbiakban is!

Eljött a világvége! Pokoli Ítéletidő csapott le Budapestre – Balatonra -Dunántúlra: így menekültek az emberek a jégeső, az özönvíz és a szélvihar elől – videók

Mindenki, aki bántja a Magyar válogatottat amiért kiesett az EB-ről most jól figyeljen.