in

Itt a bejelentés:Megműtöttek Varga Barnabást,így van most❤️🤍💚

Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya már nem számíthat a csatár játékára az Európa-Bajnokságon.

A második félidő közepén egy, a skót tizenhatoson belül Angus Gunn-nal történő ütközés után Varga Barnabás eszméletlenül esett a földre. A csapattársak azonnal segítséget kértek az orvosi stábtól, akik nem túl gyorsan, de ápolni tudták őt, és végül a magyar csatár magához tért és kommunikálni is tudott, mielőtt kórházba szállították.

Zavaros helyzet volt az ütközés, a videobíró vizsgálta az esetet. Úgy tűnt, nincs eszméleténél, nagyon aggódtunk érte, mert az orvosok rendkívül lassan indultak a pályára, mintha nem lettek volna tisztában a sérülés veszélyével és súlyosságával. Eltört az arccsontja

– idézte fel a meccset követő sajtótájékoztatón az esetet Marco Rossi szövetségi kapitány, aki szeme alá mutatva jelezte, hol szenvedte el a sérülést a Ferencváros futballistája.

Megszólalt a Ferencváros csapatorvosa az incidens kapcsán

Dr. Pánics Gergely, a Ferencváros labdarúgócsapatának orvosa nyilatkozott Varga Barnabás állapotáról a zöld-fehérek hivatalos honlapjának.

Barni az ütközéskor agyrázkódást szenvedett, az eszméletét is elvesztette. A mentőhöz érve már visszatért a tudata, ezt követően bevitték a stuttgarti klinikára, ahol a kivizsgálás után felállították a terápiás tervet, eszerint meg fogják műteni. Csatárunk többszörös arckoponyacsont-törést szenvedett, több kisebb és nagyobb csont is eltört az arcában, volt, amelyik el is mozdult. Az operáció után két napig bent tartják, ha minden jól alakul, szerdán engedik ki. Az esetet Julian Koch sérüléséhez tudom hasonlítani, őt is műteni kellett. Lovrencsics Gergőnél más volt a helyzet, bár az övé is koponyatrauma volt, műtétre nem került sor. Ami a német protokollt és az elsősegélynyújtást illeti, nem szeretném kommentálni, mivel nem ismerem részletesen és nem én felelek érte. Annyit viszont elmondhatok, hogy volt lehetőségem meglátogatni Barnát a kórházban, és azt tapasztaltam, hogy szakértő kezekben van, és nagy odafigyelésben részesül

– mondta el a szakember a fradi.hu-nak.

Sikeres volt a beavatkozás

Hétfőn 11 órakor sikeres műtétet hajtottak végre Varga Barnabáson – tudta meg a Nemzeti Sport a 29 éves labdarúgó Szentpéterfán élő édesapjától.

Feleségemmel együtt idehaza várjuk a híreket, amelyeket Barni kedvese küld számunkra

– mondta a lap érdeklődésére Varga András.

A műtétet végrehajtották, Barni kedvese ha kell, percenként ad tájékoztatást gyermekünk állapotáról. Egyelőre nem tudható, mikor engedik ki a stuttgarti kórházból, s az sem, hogy mennyi kihagyás vár rá. Nem titok, nehéz perceket élt át a család a televízió képernyője előtt, ám mára már nyugodtabbak lehetünk.

Oszd meg ezt bejegyzést!

Hatalmas baleset !„Halálba vitte Dani a két barátját,Helgát és Emesét” – megrázó részletek

Halálos baleset érte Orbán Viktor konvoját