in

Így néz ki Kulcsár Edina és Gwm otthona – Olyan giccses minden, hogy arra nincsenek szavak

Kulcsár Edinára már régóta rájár a rúd a nyilvánosság előtt. Az egykori szépségkirálynő élete folyamatosan a reflektorfényben van, minden mozzanatát figyelemmel kísérik az emberek.

Különösen azóta, hogy két évvel ezelőtt zajosan bejelentette válását Csuti rapperrel, az érdeklődés csak fokozódott.

Edina nem hagyta sokáig pihenni a dolgot, és gyorsan összekötötte az életét az ismert rapperrel, G.w.M.-mel, polgári nevén Varga Márkkal.

Azóta azonban folyamatosan zajlanak körülöttük a kisebb-nagyobb botrányok, és a kérdések sem maradnak el arról, vajon tényleg rendben van-e ez a házasság, vagy csak látszólag harmonikus a kapcsolatuk?

A páros még saját valóságshow-t is indított az életükről, de a felvételek nem adtak olyan mély betekintést, mint amire a nézők számítottak volna.

A követőik száma is csökkent az idők során, miközben az interneten keringtek olyan pletykák, miszerint Márk pszichiátriára került, miután az anyósa vádjai szerint bántalmazta Edinát.

Ezeknek az információknak nincs hiteles forrása, csupán internetes pletykák, melyeket a páros határozottan cáfolt.

Edinát különösen megviselte a vádak árnya. Bár a botrány lecsillapodott, az eset mély nyomot hagyott a követőkben, akik még egy pozitív üzenetű Instagram-poszt esetén is megjegyzéseket tesznek.

Az utóbbi időben Edina egy reklámvideóban osztotta meg élményeit a Barackcsoport online edzéseiről, melyben elmondta, hogy inkább a háziasszonyi teendőknek hódol, mintsem hogy elhagyja a házat egy konditerem látogatására.

Azonban az internet népe ezt sem hagyta szó nélkül, és a gúnyos megjegyzések nem maradtak el. Az eset ismételten rávilágít arra, hogy Edina élete mindig a nyilvánosság előtt zajlik, és a legkisebb mozzanatok is reflektorfénybe kerülnek.

Kulcsár Edina és Varga Márk élete tehát továbbra is izgalmasan alakul, és a közösségi média állandó figyelem középpontjában állnak. A pletykák és botrányok pedig tovább színesítik az már így is mozgalmas életüket.

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

Itt vannak a csütörtöki és pénteki élő sportközvetítések

Feketébe borult az ország! Újabb legenda távozott közülünk – Nyugodjon Békében Józsi bácsi