in

Hoppá! Le fogsz döbbeni, ha valamelyik zöld pöttyre kattintasz!

Nagyon jó, hogy rátaláltam erre a weboldalra, észre se vettem, de majdnem egy teljes napom ment el azzal, hogy a zöld pöttyökre kattintottam…Tudd meg, miért, te is imádni fogod!

Tény, hogy a XXI. században már kevés dologra tudjuk azt mondani, hogy lehetetlen. A mai technológia világában szinte ki sem kell mozdulnunk otthonról ahhoz, hogy elképesztő dolgokkal találjuk magunkat szembe! Sokan szeretik ezt, sokan viszont ellenzik, én azt mondom, hogy jó ez az információáradat, de szükség van arra, hogy megfelelően szűrjük a dolgokat.

Régebben nem hittem volna, hogy ez bekövetkezik…Akkor még nagymamám kazettás magnóján hallgattam Hofit újra és újra, közben ceruza segítségével tekertem a szalagot ide-oda. Néha bekapcsoltam a rádiót is, mert nagypapám nagyon szerette hallgatni, ilyenkor együtt ültünk a masina mellett. Nagypapám biztos, hogy nagyon szerette volna azt a weboldalt, amit nem olyan régen találtam.

Nincs más dolgunk, mint a zöld pontok közül választani egyet, és rákattintani. Először nagyon meglepődtem, hogy mi történt, szerintem te is meg fogsz!

Bármennyire is hihetetlen, de a világ számos pontjának rádióit hallgathatjuk egyetlen kattintás segítségével. Nincs más dolgunk, mint megvárni azt, hogy a világtérkép teljesen betöltsön, majd megkeresni azt az országot, amelyikre kíváncsiak vagyunk. Ezután kattintsunk a zöld kis pöttyre a térképen, és már hallgathatjuk is az adást.

Ugyanazt a zenét fogod hallani te is, mint az az ember, aki például a tengerparton napozik, füle mellett pedig szól a rádió. Nekem nagyon nagy élményt jelentett, próbáld ki bátran te is!

Ha tetszik oszd meg másokkal is!

17 éves vagyok. Életem legnehezebb döntését hoztam meg

Egy kis változást szeretett volna a hálószobában. Erre azonban a párja sem számított!