in

Hirtelen összeesett a repülőtéren és meghalt egy 3 gyermekes édesanya

Hirtelen összeesett a repülőtéren és meghalt egy 3 gyermekes édesanya

Mindössze 30 éves volt az a háromgyermekes édesanya, aki összeesett az antalyai repülőtéren, majd pár nappal később meghalt. A 30 éves Meli partnerével, és három kisgyermekükkel nyaralt, amikor szívrohamot kapott azon a napon, amikor május 5-én haza kellett volna repülniük.

Ehelyett azonban Melit, egy török ​​kórházba szállították, ahol az orvosok közölték a családdal, hogy megduzzadt az agya és a szíve. Kilenc nappal később mentőhelikopterrel szállították az Arrowe Park Kórházba. Május 6-án közölték a családdal a lesújtó hírt: nincs agyműködése, beállt a klinikai halál az édesanyánál.

„Melissa édesanyja, ls párja, szívszorítóan tisztelegtek szeretett lányuk előtt. A következőket mondta: „A lányaiért élt, keményen dolgozott, harsányan nevetett, és olyan jó édesanya volt. Annyira szerette azokat a lányokat. Nagyon keményen dolgozott kozmetikusként. Annyira okos volt, hogy háromszor járt egyetemre, könyvelőnek tanult, de aztán teherbe esett, majd ápolónőnek tanult, de ismét teherbe esett.”

A brit kórházban kiderült, hogy Meli agyműködése már a török kórházban leállhatott.

„Annyira szomorú volt, ahogy közölték velünk. Csak sírtunk és sírtunk. Egy napot hagytak nekünk a döntésre, hátha csoda történik. De én a szívem mélyén már tudtam, hogy a kislányom már elment, nincs velünk. Amikor elbúcsúztunk tőle, megmozdult, de a tesztek szerint csak akaratlan mozgások voltak. Még egy évvel ezelőtt jelentkezett szervdonornak, így legalább mások életét megmenthette.”

Amit minden autós elhibáz: Ezt kell tenned, ha kiugrik eléd valahol egy őz!

Így néz ki most Esztergályos Cecília 81 évesen smink nélkül.Boldog szülinapot – küldjünk neki sok szívecskét