in

Hazavitt egy sündisznóbébit, csakhogy az nem sündisznó volt, most a fél internet a nőn nevet

Az internet az elmúlt napokban nagy felhajtást csinált abból a nőről, aki megmentett egy sündisznóbébitnek vélt kis állatot. A cheshire-i hölgy azt állította, hogy a járdán találta az apró, szúrós teremtményt, és megsajnálva hazavitte. Egy kis kuckót is készített neki otthon, egy újságpapírral bélelt doboz formájában, és még macskakajával is megvendégelte. Azonban másnap, amikor az állatkórházba vitték, kiderült az igazság.

Amikor az állatkórház dolgozója, Janet Kotze, kinyitotta a dobozt, nem hitte el, hogy mit lát. Először azt gondolta, hogy a sündisznó már nem él, de amint jobban szemügyre vette, rájött, hogy valójában egy sapka szürke bojtja van előtte. Kotze szerint a bojt súlyából már látszott, hogy nem egy élőlényről van szó, de a nő jó szíve miatt nem volt hajlandó ezt bevallani.

A nő, aki a bojtott bevitte, kissé zavarba jött. Először azt hitte, hogy csak viccelnek vele. Végül csendesen távozott a kórházból.

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

Kvíz: Láttad az Abigél című sorozatot? Emlékszel még rá?

Rúzsa Magdi végre megmutatta csodaszép 1éves hármasikreit ❤ , a rajongók valósággal elolvadnak tőle!- Boldog szülinapot a babáknak