in ,

Házasság első látásra: Ilyen kapcsolatban van most Gyöngyi és Csaba-itt az első friss interjú!

Ők voltak az egyetlen pár a show-ban, akik házasként folytatják életüket, és most…

A TV2 „Házasság első látásra” című reality műsora múlt héten ért véget. A műsorban hat, szakértők által összeválogatott pár töltött el időt együtt, és a fináléban derült ki, kik maradnak együtt, illetve kik választják a szakítást vagy a függetlenséget.

A kísérlet során három pár szakított, kettő informális kapcsolatot választott, míg Gyöngyi és Csabi házasok maradtak.

A Tények Plusz hétfői adásában meséltek arról, hogy alakult az életük a forgatás óta eltelt hónapokban.

Ahogy kiderült, továbbra is együtt vannak, bár még nem költöztek össze.

Mindketten megtartották saját lakásaikat, hol az egyikük, hol a másikuk otthonában tartózkodnak, és időnként külön is töltik az idejüket.

A jegygyűrűiket nem viselik állandóan. Csabi otthon hagyja a gyűrűjét, Gyöngyi pedig munka közben veszi le, mert neki kényelmetlen.

– Egyébként lefogytam, úgyhogy leesik a gyűrű. Kellene egy újat venned – mondta a férjének a riportban.

A ma megjelent is mesélt kapcsolatáról a házaspár.

– Amikor kimondtuk, hogy együtt folytatjuk, olyan érzés volt, mint az esküvőnkön: megszűnt bennünk a egy feszültség – árulta el Csaba. – Miután eltűntünk a képből, felszabadultan nevetgéltünk.

– A forgatás feszített tempóban zajlott, így érzékenyebbek voltunk, de legalább emiatt időben felszínre jöttek olyan problémák, amik más helyzetben talán később mutatkoztak volna meg. És ott voltak a szakértők is, tudtuk gyorsan kezelni a helyzetet – mesélte Gyöngyi.

„Megvan közöttünk az összhang”

Így a műsor után kéz a kézben kezdték meg közös életüket, nyugodt körülmények között. Csaba azt mondta, hogy tartanak majd egy nagy lagzit, de ez még nem valósult meg.

– A kapcsolatunk jelenleg „bonyolult”. – vágja rá Csaba.

Néhány hét együttélés után Csabát először külföldre szólította a munkája, majd Budapestre költözött, Gyöngyi pedig Vácon folytatta a karrierjét. Ez a kétlaki élet megnehezíti a mindennapjaikat.

– A műsorban mindent hirtelen kellett csinálni: esküvő, fotózás, nászút… Most nem erőltetjük. Vannak közös hullámok, és megvan közöttünk az összhang, ez a legfontosabb – mondja Csaba.

Terápiára nem járnak, de nincs is szükség rá: amikor a lap munkatársa feltette a kérdést, hogy most boldogok-e, egyszerre vágták rá, hogy igen!

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

Álmában hunyt el ! Gyászol Kerényi Miklós Máté : nagyon megviselte a szörnyű tragédia

Magyar Péter vs Puzsér Róbert