in

Havas Henrik kitálalt az ATV Magyar Péter botránya kapcsán,ezt nem teszi zsebre Rónai Egon

Egyre nagyobb hullámokat vet Magyar Péter és Rónai Egon csörtéje.

Úgy tűnik nem csillapodnak a kedélyek azután, hogy Rónai Egon egy dokumentumot adott át a Tisza Párt alelnökének, Magyar Péternek, amelyben összegyűjtötték, hogy az elmúlt időszakban összesen hányszor hívták meg őt vendégként a csatornához.

A portál úgy fogalmaz: Magyar ugyanis korábban többször szóvá tette, hogy nem biztosítanak számára elegendő megjelenési lehetőséget. A dokumentum láttán heves szóváltás alakult ki, majd a politikus felállt, és kisétált a stúdióból.

Havas Henrik az ATV korábbi műsorvezetője – akit egy fegyelmi eljárás keretében távolított el a csatorna korábban – úgy fogalmazott:

Rónai Egon eléggé elrontotta a dolgokat

Mivel egy interjút sem lehet azzal kezdeni, hogy a vendég elé tolnak egy ilyen dossziét, többek közt azért sem, mert nincs ideje arra, hogy annak a tartalmát megismerje.

Ehelyett az lett volna a megoldás, hogy a beszélgetés végén a műsorvezető átadja a dokumentumokat.

Az újságíró szerint az adatgyűjtésről tájékoztatni kellett volna Magyar Pétert, és az lett volna korrekt eljárás, ha előre megmondják neki, hogy szembesíteni fogják az általuk igaznak vélt tényekkel.

„Az pedig, hogy Rónai Egon kutyakomédiáról beszélt, az egészen hihetetlen, illetve nem, mert az a gyanúm, hogy Magyarnak igaza lehet”

– fogalmazott Havas Henrik

Forras: magyarzona.net

Óriási baleset !Harminc gyerek utazott a Kőszegnél felborult buszon, többen kórházba kerültek – helyszíni fotók, frissítve

Minimálbérből élünk férjemmel, havi 22 ezer a villany, és 21 a gáz..18 ezer forintunk marad az egész hónapra kajára kettőnknek.