in

Hatalmas hír jött a 65 év felettieknek

A Bankmonitor, a pénzügyi termékek összehasonlításával foglalkozó szolgáltatás, most néhány tippet osztott meg azok számára, akik bankszámlájuk kezelési költségein szeretnének spórolni.

Az átlagos ügyfelek éves szinten körülbelül 42 ezer forintot fordítanak bankolásra, és a Bankmonitor segít olyan ingyenes bankszámlákat találni, amelyek lehetővé teszik a költségmentes bankolást.

Az ingyenes bankszámlák olyan előnyöket kínálnak, mint a havi díjmentesség, ingyenes bankkártya, elektronikus utalás, csoportos beszedés és állandó átutalási megbízás. Ráadásul néhány bank akár több tízezer forint jóváírást is kínál az új számlák nyitásáért és feltételeik teljesítéséért.

Ezen bankszámlák esetében azonban elvárás, hogy rendszeres jóváírás érkezzen a számlára. Ez lehet jövedelem, vagy külső forrásból érkező összeg. Az öregségi nyugdíj megfelelő lehet a jóváírásnak, ha az eléri a bank által meghatározott értékhatárt.

A Bankmonitor példákat is nyújt arra, hogy melyik banknál mennyi jóváírás szükséges az ingyenesség eléréséhez.

A CIB ECO és az UniCredit Partner Aktív Csomag például kiváló választás lehet azoknak a nyugdíjasoknak, akik az átlagnyugdíj vagy annál kisebb összegű jövedelemmel rendelkeznek.

A KSH adatai szerint a 2,4 millió nyugdíjas túlnyomó többségének elérhető valamelyik ingyenes bankszámla, és csak mintegy 100 ezer olyan nyugdíjas volt, akinek a járadéka nem érte el a 100 ezer forintot.

Az 100 ezer forintnál nagyobb nyugdíjjal rendelkezők számára a Bankmonitor kiemelte, hogy körülbelül 730 ezren kaptak 220 ezer forint feletti összeget, és további 100 ezren pedig 400 ezer forint feletti összeget kaptak.

A Bankmonitor továbbá részletes információkat is nyújt arról, hogy milyen bankkártyák járnak az ingyenes csomagokhoz, valamint mikor milyen tranzakciók ingyenesek a különböző bankoknál.

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

Itt a Lidl óriási bejelentése – Minden nyugdíjas örülhet, indul a roham a boltokban

Ő a Legyen Ön is Milliomos egyetlen győztese! Így él most, és ez lett a főnyereménnyel…