in ,

Hatalmas baleset !„Halálba vitte Dani a két barátját,Helgát és Emesét” – megrázó részletek

A kiérkező mentősök már nem tudtak segíteni Danin, Helgán és Emesén. Információink szerint a fénysorompó hibátlanul működött.

Hétfő reggel (június 24-én) borzalmas tragédia történt a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Méra közelében. Egy vonat és egy személyautó ütközött össze, amelyben hárman azonnal életüket vesztették. A sofőr, a szalaszendi V. Dániel két ismerősét, B. Helgát és B. Emesét szállította. A Metropol értesülései szerint éppen munkába igyekeztek, de Dániel figyelmen kívül hagyta a fénysorompó piros jelzését, és áthajtott a síneken, amikor a vonat elgázolta őket.

Esélyük sem volt túlélni a balesetet Fotó: Katasztrófavédelem, Mávinform

A vonat hosszú távon tolta maga előtt az autót a három testtel, mire végül meg tudott állni. Az autó szinte felismerhetetlenné vált, így a tűzoltók csak feszítővágóval tudták kiszabadítani a jármű utasait. Egyik ismerősük mesélt lapunknak a részletekről.

„A szörnyű balesetről mindenki azonnal értesült, ám arról csak egy kicsit később, hogy kik vesztek oda…” – kezdte Anett.

– kezdte Anett.

Az autóból semmi sem maradt az ütközés után Fotó: Katasztrófavédelem, Mávinform 

Úgy tudom, hogy Dani vezette az autót és vitte a két nőt, a két barátját magával. Egyszerűen nem érdekelte, hogy a vasúti sorompó jelzése tiloson áll, úgy gondolta, átszáguld a vonat előtt. Ennél nagyobbat nem is tévedhetett volna! Azonnal oldalba kapta őket a szerelvény. Állítólag rögtön meghaltak. Láttam a képeket, amin látszik, hogy a vonat csak nagyon messze tudott megállni. Addigra a kocsiból szinte nem maradt semmi. Borzalmas. Úgy tudom, hogy dolgozni igyekeztek. Dani egy éteremben dolgozott… Sajnálom őket, el se tudom képzelni, hogy most mit érezhetnek a hozzátartozók! Őszinte részvétem nekik!

– mondta.

A MÁVINFORM tájékoztatása szerint működött a fénysorompó! A mentés idejéig nem közelednek a vonatok.

Hétfő reggeltől baleseti helyszínelés miatt Forró-Encs és Novajidrány között nem lehetséges a vonatközlekedés, a Miskolc-Hidasnémeti vonalon jelentősen hosszabb eljutási időre és egy szakaszon pótlóbuszos közlekedésre kell számítani.

A Miskolcról 6:42-kor Hidasnémetibe elindult személyvonat (5312) Méra közelében összeütközött egy autóval, a vasúti átjáróban a fénysorompó rendben működött.

Jakupcsek Gabin nem fog az idő, 60 évesen úgy néz ki mint egy tinilány

Itt a bejelentés:Megműtöttek Varga Barnabást,így van most❤️🤍💚