in

Halálos baleset érte Orbán Viktor konvoját

Orbán Viktor miniszterelnök konvoját borzalmas baleset érte Németországban, amely során egy rendőr tragikus módon életét vesztette, egy másik pedig súlyosan megsérült.

A szörnyű baleset Stuttgartban történt, amikor Orbán Viktor a repülőtér felé tartott. A konvojt kísérő két motoros rendőr egy autóval ütközött, ami végzetes következményekkel járt. Egyikük az életét vesztette, míg másikuk súlyos sérüléseket szenvedett – adta hírül a német Bild.

A tragédia 11:15 körül következett be Stuttgart Degerloch városrészében, az Albplatzon. A jelenlegi információk szerint a baleset okozója egy 69 éves nő, aki figyelmen kívül hagyta az elnöki konvojnak kijelölt útzárat, és áthajtott rajta. A nő, a tilos jelzés ellenére, balra kanyarodott, és elütötte a 61 éves motoros rendőrt, aki Orbán Viktor autóját kísérte.

Az ütközés ereje olyan hatalmas volt, hogy a rendőrmotor nekicsapódott egy másik kísérő rendőrmotorosnak. Mindkét rendőr súlyosan megsérült a balesetben. A 61 éves rendőr később a kórházban belehalt sérüléseibe.

Markus Eisenbraun, stuttgarti rendőrfőkapitány, nyilatkozatában kifejezte mélységes megdöbbenését és szomorúságát az eset kapcsán, mondván: „Az egész stuttgarti rendőrséget mélységesen megrendítette a kollégáikat ért tragédia.”

Az Index beszámolója szerint Orbán Viktor előző este a stuttgarti stadionban nézte végig a magyar válogatott Skócia elleni mérkőzését. A miniszterelnök a baleset után néhány órával már Rómából posztolt, ahol Giorgia Meloni olasz kormányfővel tárgyalt.

Itt a bejelentés:Megműtöttek Varga Barnabást,így van most❤️🤍💚

Hatalmas esőt kapunk a nyakunkba! Nem egy napig fog tartani