in

Ezért halt meg Takács Marika!A legszebb mosolyú és hangú bemondónő!

A magyar televíziózás hőskorában, amikor még csak egy csatorna létezett, igazi legendának számított Takács Marika. A bemondónő mosolya és hangja mindenkit elbűvölt. Az utcán lépten-nyomon megállították Marikát, akit 1957-ben egy énekversenyről hívtak be meghallgatásra, és azonnal fel is vették.

Férjével, Kazimir Károly színházigazgató és rendezővel nagy szeretetben éltek – meséli lányuk Kazimir Annamária, akit édesanyja 42 évesen hozott világra. A népszerű bemondó a sors ajándékának tekintette lányát, hiszen az orvosok már hosszú ideje nem biztatták azzal, hogy valaha gyermeke lehet.

– Sajnos mindössze tizenhat év boldog együttlét jutott nekünk, és akkor ment el, amikor talán a legnagyobb szükség van egy anyára. Nemsokkal a szülés után egy csomót találtak a mellében, de az orvosok megnyugtatták, hogy jóindulatú, nem kell műteni. Tíz évig éltünk ebben a tudatban, amikor újabb panaszai után kiderült, rosszindulatú daganata van – emlékezik vissza Annamária korábban a Story Magazinban, és elmondta, hogy Marika is és ők is végig reménykedtek a gyógyulásban, de szervezete 1997. május 9-én feladta a küzdelmet a gyilkos kórral. Férje csak két évvel élte túl szeretett felesége elvesztését.

A titkos fürdőhely amit kevesen ismernek. Ahol egyébként tilos a fürdés

Összeesett a ló, a 36 fokos hőségben lejtőn kellett turistákat felhúznia