in

Elárulták a rokonok Vágó István nyughelyét. Nyugodjon békében kvízprofesszor úr!


Vágó István örökkévaló nyughelye saját kertjében található. A családtagok határozottan állítják, hogy soha nem adják el az ingatlant.

„István mélyen szeretett ebben a házban, minden sarkában egy-egy emlék fonódott össze vele és feleségével, Judittal. Életük nagy részét itt töltötték. Amikor eltávozott, a család egyöntetűen úgy döntött, hogy semmiképpen sem választanak mást nyughelyet számára, csak a saját kertjüket, hogy ott búcsúzhassanak el tőle véglegesen. István nem hitt a túlvilági létezésben, mindenki tudta, mennyire elutasította a spiritualitást, így a temetésen semmi túlzás nem volt. A kert lett a végső nyughelye” – mondta el István egy ismerőse a Blikknek. A lap beszélt István fiával is, aki elmondta, hogy három héttel apja halála után az egykori kollégák búcsúztatót tartottak az ingatlanban.

Az egész délután egy érzelmi vihar volt. Természetesen fájdalmas volt számunkra, hogy apu nincs többé. Ugyanakkor megható volt látni, mennyi szeretetet kaptunk a barátoktól – mondta Péter, Vágó István fia.

Egy családi ismerős a Blikknek elárulta, hogy a családnak nincs szándékában eladni az otthont, amelyet Vágóék évtizedeken át megosztottak. Inkább felújítják és új életet lehelnek bele, ezzel kifejezve azt, hogy István halálával új fejezet kezdődött számukra.

Vágó István utolsó RTL-es interjúja itt tekinthető meg:

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

Ma 3,5 éve ment el az Úrhoz Bogdán László.. észrevették, hogy sem a média, se semmi nem ír Róla? Meg van ennek az oka…

Vettem ma kenyeret, 845 forintért kilóját.. Haza érve, szeleteléskor jött az igazi meglepetés – Ezt mondta a boltos: