in

Egy kis változást szeretett volna a hálószobában. Erre azonban a párja sem számított!

Lépten-nyomon arra törekszünk, hogy lakhatóbbá és kényelmesebbé tegyük az otthonunkat. Ha pedig a hálószobáról van szó, ott nem ismerünk határokat. Jól is tesszük, mivel ez az a helyiség, ahol a legtöbb időt töltjük az életünkből, és valóban fontos, hogy azt komfortosan tegyük.

Nálad is az ágy a legelső szempont? Akkor az alábbi videót imádni fogod! Ez a két fiatal eldöntötte, igazán egyedivé teszi a hálószobabútort. Miután készítettek pár vázlatot, a férfi neki is látott a kivitelezésnek. Hogy mi lett a vége? Még a párja is alig hitt a szemének! A férfi videóra vette a munkafolyamatot, és meg is osztotta azt a világhálón. Mondanunk sem kell, hogy a vizuális anyag percek alatt vált szenzációvá a neten!

Mivel minél többet ki szerettek volna használni a természetes fényből, a fiatalok az ablak alá tervezték a fekvőalkalmatosságot. Viszont nem egy megszokott, hagyományos ágyról van szó, hanem egy annál modernebb és praktikusabb változatról. Míg a felszínen a lehető legkényelmesebb matrac és ágynemű foglalta el a helyét, addig alól egy tágas tároló kapott helyet, tökéletesen álcázva. A padlóra puha szőnyeg került, és végül az apró kiegészítők is megtalálták a helyüket.

Képek a munkálatról:

Nézd meg a vidót is:

Hoppá! Le fogsz döbbeni, ha valamelyik zöld pöttyre kattintasz!

53 évesen szült: Így változtatta meg Fehér Anna életét a kisfia