in

Durva lehűlés érkezik: még a reggeli fagyok is visszatérnek!

Vasárnap továbbra is kellemes, nyárias időre számíthatunk, némi fátyolfelhővel árnyékolva a napsütést, de csapadék nélkül. Az DNy-i szél élénk lesz, és a hőmérséklet 25-31 fok között alakul – derül ki a Köpönyeg jelentéséből.

Hétfőn reggel továbbra is ragyogó napos idő várható, ám délutánra az északnyugati területekről sűrű felhőzet érkezik, és estétől záporokkal, zivatarokkal számolhatunk. Az ÉNy-i szél erősödni fog, és a hőmérséklet 20 és 30 fok között mozog – ÉNy-on kezdetét veszi a lehűlés.

Kedden borult, vagy erősen felhős idő várható, gyakori esővel és záporokkal, helyenként akár zivatarokkal is. Az ÉNy-i szél erős marad. Markáns lehűlés jön, ahol a hőmérséklet inkább csökken, mint emelkedik napközben. A hajnal 13 fok körül alakul, míg délutánra már csak 9 fok várható.

Szerdán folytatódik a borongós idő, szórványos csapadékkal. Az északi, északnyugati szél több helyen erős marad. A hőmérséklet csupán 10-15 fok lesz délután.

A szakértők figyelmeztetnek, hogy a következő napokban várhatóan továbbra is hűvös és szeles idő lesz. Reggelente talajmenti fagy is előfordulhat!

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

Most érkezett : Összeesett, leállt a magyar válogatott sportoló szíve az edzésen

Elhunyt a kiskőrösi nő, akit úgy elvert a férje, hogy 11 bordája eltört