in

Drámai hír érkezett Vastag Csabáról

Vastag Csaba nyíltan megosztotta, hogy az alkohol mennyire meghatározó volt az életében.

Az énekes azt is elárulta, hogy az alkoholfogyasztást mindig egyfajta kihívásként kezelte, és ha valami nem úgy alakult, ahogy tervezte, az italhoz fordult megnyugvásért.

Az alkoholfüggőség határán

Az alkohol maga nem vonz, de a piálást sportként műveltem sok éven keresztül. Inkább a másnaposságot nem bírtam, és rájöttem, ha megiszom ezt-azt, jobban leszek. Volt, hogy három hónapig folyamatosan ittam.

Mindig volt rá indok, mindig történt valami. Volt egy műsor, a Nagy Duett, ahol ötödikek lettünk. Én az utána következő három hétre nem is emlékszem… Pszichológushoz kellett járnom, mert ez a probléma a hétköznapjaim kárára ment.

Én akartam lenni a leggyorsabb, én akartam a legtöbbet inni. 20 éves koromban úgy voltam vele, hogy maximum 30 éves koromig akarok élni, mert ezt az életvitelt nem lehet sokáig csinálni” – vallott az életéről a népszerű előadó.

Ez nem lehet jövőkép

Vastag Csaba, a népszerű énekes 29 éves korában belátta, hogy az alkoholizálás nem lehet jövőkép. Az alkoholizálást mindig egyfajta versenynek fogta fel, és ha valami nem sikerült, akkor is az ital jelentette a gyógyírt. 

Az alkoholizálást sportként művelte sok éven keresztül.

„Az alkohol maga nem vonz, de a piálást sportként műveltem sok éven keresztül. Inkább a másnaposságot nem bírtam, és rájöttem, ha megiszom ezt-azt, jobban leszek. .

Az énekesnek pszichológushoz kellett járnia, mert az alkoholproblémája a hétköznapjainak kárára ment.


„Pszichológushoz kellett járnom, mert ez a probléma a hétköznapjaim kárára ment. Én akartam lenni a leggyorsabb, én akartam a legtöbbet inni” – tette hozzá a Frizbi Hajdú Péterrel című műsor legújabb adásának felvételén.

Régóta együtt vannak

Vastag Csaba már tavaly megmutatta a szerelmét. Akkor azt mondták, komoly terveik vannak egymással, és nagy családot szeretnének négy gyermekkel.

Az énekes Evelin 25. születésnapján kérte meg szerelme kezét a családja előtt. Az alkalomra több száz vörös rózsát és tűzijátékot is rendelt, Evelin pedig igent mondott.

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

Itt a drámai fordulat Oláh Gergőék házasságában! Amikor már senki nem számított rá, bejelentették. Sajnos megtörténik:

GYÁSZ! A hír sajnos igaz! Meghalt a Forma 1-es legenda