in

Csoda történik : Megcsinálta! Elhagyta otthonát a súlyos beteg Karsai Dániel Szívszorító fotó készült. ⤵ – Kíváncsiak vagyunk, hányan örülnek a hírnek

Hiába Nyert Fölényesen a Vasas, Nem Jutott Fel az NB I-be

A Vasas fölényes győzelmet aratott az NB II-es labdarúgó bajnokság utolsó fordulójában, de sajnos ez nem volt elég ahhoz, hogy elérjék a nagy célt. A Nyíregyháza mellett a Győri ETO jutott fel az első osztályba, így a Vasas számára nem sikerült a feljutás. Az Illovszky Rudolf Stadionban nem uralkodott jókedv, ám egy különleges esemény mégis örömöt hozott.

A csapat Facebook-oldalán megosztott bejegyzés szerint Karsai Dániel, aki az ALS nevű gyógyíthatatlan betegségben szenved, hosszú idő után elhagyta otthonát, és a helyszínen szurkolt kedvenc csapatának. Ez az inspiráló pillanat némi vigaszt nyújtott a szurkolóknak és a csapat tagjainak egyaránt.

❤️💙🫶Dr. Karsai Dániel szerettei körében, az idei szezon utolsó hazai mérkőzésén is az Illovszky Rudolf Stadionban szurkol csapatunknak a Soroksár SC ellen. #hajravasas #vasas #vasasfc #vasasfutballclub

– írták.

Magyar szombat reggel ismét robbantott – EZT kaptuk tőle

A pici fiam enni adott egy éhező osztálytársának. Büntetésből 400-szor le kellett írnia, hogy.. A cikk a hozzászólásoknál olvasható!