in

Beolvasott Magyar Péternek Zalatnay Cini! „Tisztelje jobban az édesanyákat!”

Zalatnay Cini, a legendás énekesnő, nem titkolja véleményét Magyar Péter legújabb kezdeményezésével kapcsolatban. Felháborodását fejezte ki, hogy Varga Judit volt férje május első vasárnapjára tervezett egy következő tüntetést – számolt be az Origo.

A Mandinernek adott interjújában Zalatnay Sarolta szavai Magyar felé irányultak.

„Újra kell gondolnia a kijelölt napot, és tisztelettel kell adnia azoknak a hagyományoknak, melyek összekötnek minket, nőket. Legyen az Anyák Napja az ünneplés és a megbecsülés napja! Itt az ideje, hogy ezt elismerje és tiszteletben tartsa, függetlenül politikai hovatartozásunktól!” – mondta az énekesnő, aki maga is édesanya, és így érti, hogy a politikai demonstráció tervezése ezen a napon megbélyegzi az ünnepet.

„Anyaként kifejezetten felháborítónak találom, hogy Magyar Péter úgy döntött, hogy zavarja az anyák napját, mely az anyák tiszteletének szentelt. Az, hogy egy tüntetést szervez ezen a napon, nemcsak az anyák iránti tisztelet hiányát jelzi, hanem aláássa a családi egység fontosságát is. Ünnepeinknek szentnek kell lenniük, mentesek a politikától. Amikor Magyar Péter a magyar értékekről beszél és Petőfi Sándort idézi, nyilvánvaló, hogy tettei ellentétesek ezzel az érzéssel. Petőfi öröksége a saját teljesítményeire és cselekedeteire épült, nem pedig egy partner kabátjára.”

– fejtette ki Zalatnay.

Kiemelt kép: TV2

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

Magyar Péter rendkívüli bejelentése

„Mély fájdalommal, és megtört szívvel tudatjuk, hogy az öt éves kisfiam meghalt.”