in

Az álommeló győztese elárulta, mire költi havi 3 millió forintos fizetését

Nem arra költi, amire legtöbben gondolnának.

Az álommeló győztese, Kása Eszter, elárulta, hogy mire tervezi költeni havi bruttó 3 millió forintos fizetését, és nem arra, amire legtöbben gondolnának.

A péntek esti adásban kiderült, hogy Balogh Levente választotta Kása Esztert az elnöki asszisztensi pozícióra, amiért havi bruttó 3 millió forintot fog kapni. Az elnöki asszisztens már nyíltan beszélt arról, hogy mire szánja ezt a jövedelmet.

„Először is valószínűleg az Ikeában költöm majd el az első fizetésemet, mivel szeretném az albérletemet az ízlésem szerint berendezni. Emellett szeretnék néhány barátomat is meglepni éttermi meghívással vagy egyéb programokkal, mivel ők bátorítottak arra, hogy jelentkezzek a pozícióra. Hosszú távon azt tervezem, hogy legalább a havi keresetem felét félre teszem, és lehetőség szerint befektetem. Még nem döntöttem el pontosan, hogy mibe, de a kriptovaluta vásárlása is felmerült” – árulta el a Blikknek Kása, aki tudatában van annak, hogy nem lesz könnyű a feladata.

„Tudom, hogy sok kihívás vár rám ebben a pozícióban. A jelenlegi információim szerint rögtön külföldön kell majd segítenem Balogh Levente munkáját, tehát azonnal belecsöppenek a mélyvízbe. De bízom benne, hogy minden helyzetben megállom majd a helyemet, mert hosszú távon azt szeretném, hogy sokáig mellette dolgozhassak.”

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

Udvaros Dorottya kirúgása után Elindult a lavina: 🔥Sorra mondanak fel a Nemzeti Színház művészei

Tiszta apja szülinapi fotóján a 9 éves Sarolta hercegnő, aki már nem is olyan kicsi