in

Aggódnak a rajongók: Katalin hercegnéék elhagyták az otthonukat

A walesi herceg és hercegnő állítólag „nagyon boldog”, hogy fiatal családjukat az Adelaide Cottage-ban nevelhetik, amely a windsori kastély birtokán található. Az otthon, amelyben 2022 óta élnek, egy négy hálószobás, rózsaszín ház – írja a Hello! magazin.

Ez a II. osztályú ház a béke és nyugalom helye Katalin hercegné számára, aki az elmúlt hónapokban sok időt töltött otthon, hogy a reflektorfénytől távol maradjon, miközben folytatja a rákbetegséggel járó kezelését.

A Daily Mail szerint egy forrás azt állítja, hogy a walesi háznak „hét zárt be- és kijárata van a windsori kastélyhoz”, így a család szabadon jöhet-mehet anélkül, hogy a fotósok zaklatnák őket.

A walesi család elzárt otthona

Miközben a walesi családi ház továbbra is privát és félreeső hely Katalin és Vilmos számára, ahol a 10 éves György herceg, a 9 éves Sarolta hercegnő és az 5 éves Lajos herceg nevelkedik, egy titokzatos ingatlan szinte a küszöbükön található… de vajon ki lakik ott?

Korábban Adelaide Lodge néven volt ismert, és John Nash építész Royal Lodge-jának egy részét képezte.

Keveset tudni arról, hogy az ingatlant mire használták, vagy kik laknak ott, és azt sem, hogy a királyi család miért nem tervezi felújítani a most elhagyatott Lodge-ot, amely a gyermekeik felnövésével jól jöhetne nekik.

Egyelőre csak George, Sarolta és Lajos játszanak a környékén, feltéve, hogy nem kísértetjárta, mint a Buckingham-palota!

Szerény körülmények közé költöztek, ekkora lakásba kellet bezsúfolódniuk Kordáéknak:

Itt a vége ! Betelt a pohár a Balatonon: Láncfűrésszel mennek neki a stégeket lezáró kapuknak