in

A fiai sem voltak ott a 91 éves Vitray Tamás esküvőjén.. Most kiderült, hogy mi történt! EZ azért nagyon durva: – De nézzétek a menyecskét!

A fiai sem voltak ott a 91 éves Vitray Tamás esküvőjén. Negyedszerre is megnősült Vitray Tamás.

A legendás tévés nemrégiben mondta ki az igent párjának, az esküvő pedig olyan titokban zajlott, hogy a pár családtagjai sem voltak jelen Információink szerint a 91 esztendős, legendás televíziós vidéken, egy bensőséges ceremónia keretében házasodott össze titokzatos kedvesével.

Úgy tudjuk, a szertartás annyira szűk körű volt, hogy egyikük családja sem vett részt rajta. – Csak ők és két tanú voltak jelen, a ceremónia pedig vidéken volt.

Az esküvő hírét ugyan tudatták a családtagokkal és a barátokkal, ám csak ők ketten voltak ott – súgta meg a Blikknek egy, a neve elhallgatását kérő informátor.

A televíziós a magánéleti eseményeivel kapcsolatban rá jellemző szűkszavúsággal a Story magazinban jelentette be, hogy negyedszerre is megnősült. „Vitray Tamás hozzájárulásával ezúton ‘közhírré tesszük’, hogy már egy ideje nincs egyedül.

Negyedik házasságában boldogan él a feleségével” – állt a lapban. Természetesen kerestük Vitray Tamást is, ám bővebben nem kívánt nyilatkozni.

– Amit akkor mondtam, azt mindenkinek szántam bejelentésként – fogalmazott szűkszavúan, így arról sem mesélt, ki az, aki elrabolta a szívét.

A Fókusz című műsor ajánlójó videójából azonban kiderült, az RTL-nek elárulták, Ivens Évával évtizedekkel ezelőtt ismerkedtek meg, ám már együtt is dolgoznak a tévés YouTube-műsorán.

– Amikor Tamás 2019-ben ideköltözött, már itt laktam, bár több mint harminc éve ismertük egymást. Találkoztunk Interoperett és egyéb fogadásokon, előadásokon, tehát távolról követtük egymást.

Egy interjúban elárulta, mi a titka a jó házasságnak: „Én is alkalmazkodom, ő is alkalmazkodik. Aztán egyszer csak azon kapjuk magunkat, hogy amihez én alkalmazkodom, az az, amit én eredetileg akartam és fordítva. Hát, innen van a béke” – mondta.

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

A nő férje kivágta az öreg fát a kertben. Amikor 2 hét múlva eltávolítja a szemeteszsákot…

Itt a drámai fordulat Oláh Gergőék házasságában! Amikor már senki nem számított rá, bejelentették. Sajnos megtörténik: