in

3 trükk, ami az autósok javára válik télen – Ettől nem fog bepárásodni a szélvédő

Mindenki tudja, hogy milyen kellemetlen az, amikor beülünk télen az autónkba, beindítjuk, és szinte azonnal bepárásodnak az ablakok. Nem látni se ki, se be és pár percnyi várakozás idő után tudunk csak elindulni.

Ha ebből már neked is eleged van, akkor javasoljuk, hogy próbáld ki a következő két trükköt, amelyek egyeikéhez sem kellenek speciális eszközök. Gyakorlatilag már most is megtalálhatóak az otthonodban.

1# Krumplis trükk


Ehhez fogj egy nyers krumplit, vágd ketté, majd a vágás mentén hámozd le egy csíkon. Fogd meg a félbevágott krumplit és dörzsöld át vele belülről a szélvédő egész felületét. Ezután töröld tisztára egy száraz mikroszálas kendővel.

2# Borotvahabos trükk


Fogj egy mikroszálas kendőt, fújj rá egy adag borotvahabot és kend át vele ismét a szélvédőt belülről. Ha ezzel készen vagy, addig töröld egy tiszta, száraz mikroszálas kendővel, amíg egy folt sem marad az üvegen.

3# Szappanos trükk


Ha nincs otthon krumpli és borotvahab, akkor egy darab szappan is megteszi. Reszelj le egy kevésszappant, majd keverd el egy fél pohár vízben.

Márts bele egy mikroszálas kendőt és töröld át vele aszélvédő belső felületét. Ezután már csak egy száraz kendővel kell áttörölni, hogy foltmentes legyen.

Amikor a hőmérséklet odakinn lecsökken, tapasztalni fogod, hogy a szélvédőd nem párásodik be és végre anélkül indulhatsz útnak, hogy bármi is akadályozná a szabad kilátást.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

Ő a 16 éves Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor gyönyörűséges lánya.. szerinted kire hasonlít leginkább? – Mutatjuk a fotót:

Egy nőről rengeteget elárul az, hogy hogy alszik